Ris & Ros

Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers ePizzeria har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke ePizzeria i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte ePizzeria.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. ePizzeria påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. ePizzeria forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. ePizzeria eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. ePizzeria kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. ePizzeria påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
tak for en god pizza og service hos jer som altid
Skrevet af: joseph   |   
torsdag, 19 januar 2017 kl. 18:59
denne er bedste service og bedste forretning og bedste pizza from demo
Skrevet af: Joseph Merdas   |   
onsdag, 8 februar 2017 kl. 23:02
test review new system
Skrevet af: Joseph Merdas   |   
fredag, 10 februar 2017 kl. 20:06
test 2 sdfas asdf asdf asdf
Skrevet af: Joseph Merdas   |   
fredag, 10 februar 2017 kl. 20:08
god pizza og hurtig service...hjemmesiden er nem at bruge
Skrevet af: joseph   |   
tirsdag, 14 februar 2017 kl. 13:08
test test test test god pizza hele tiden
Skrevet af: Joseph   |   
tirsdag, 19 juni 2018 kl. 19:16